JORDBUNDEN OG NATURLIG KØDKVALITET

Vi har i dag i de højeste kvalitets- og hygiejnestandarder, hvilket giver os adgang til selv de mest krævende markeder. alt sammen gjort muligt i et tæt og stærkt samarbejde med dygtige leverandører af slagtekvæg.

 

 

FREDAGSBUTIKKEN er lukket

 

 

 Julen 2016:

Vi har åbent hver dag i ugen inden jul og hver dag i ugen efter jul.

 

Slagtning før jul og efter jul:

Nordic Beef Hadsund slagter normalt i uge 51 til og med onsdag.

Slagtning starter igen efter nytår tirsdag og vi slagter til og med torsdag den 29-12-2016.

 

 

 

 

PRESSEMEDDELELSE
Nordic Beef Hadsund A/S bliver en del af Hjalmar Nielsen Gruppen
For at styrke og fremtidssikre selskaberne er det aftalt, at Hjalmar Nielsen Gruppen køber aktiemajoriteten i Nordic Beef Hadsund A/S med virkning fra 1. januar 2016.

 

 

 

For over 100 år siden blev det første kreatur slagtet i Hadsund. Udgangpunktet var en families ambition og drøm om at kunne betjene nær området med en unik kødkvalitet og slagterhåndværk i topklasse.

DEN RIGTIGE UDSKÆRING