Historie

 

Nordic Beef Hadsund a/s

Hadsund Kreaturslagteri a/s

Hadsund Slagtehus I/S

 

For mere end 100 år siden solgte familien Svendsen kvalitetskød af eget opdræt til en stor kundekreds i og omkring Arden og Hadsund. Senere blev et lille hjemmeslagteri anlagt på gården Pejtersborg, ved Mariager Fjord.

 

Herfra drog Albinus Svendsen ud i omegnen med sit forspand af fjordheste for at sælge kvalitet. Forretningen gik så godt, at Albinus og Emilie Svendsen i 1955 byggede en ny, større forretning med detailsalg i Østergade 33, Hadsund.

 

Marie og Peter Svendsen, som senere drev slagterforretningen i Hadsund, fik i 1977 den idé sideløbende med slagterforretningen, at bygge et slagtehus, -dels for at forsyne egen butik, men også grundet at Peter Svendsen så en mulighed i at afsætte kvalitetskvier på det danske marked til Kødbyen i København.

 

Efter Peter Svendsens død i 1980 besluttede Marie Svendsen at drive slagtehuset videre sammen med sin ældste søn, Søren Svendsen.

 

I 1997 blev der på ny taget en stor beslutning, idet Marie Svendsen’s yngste søn, Jens Peter overtog Maries part i slagteriet.

 

Hadsund Kreaturslagteri er de seneste år vokset støt og roligt og i dag betjenes foruden det danske marked også markeder overalt i verden.

 

Med udgangspunkt i den stigende eksport og internationalisering har Hadsund Kreaturslagteri i 2014 ændret navn til Nordic Beef Hadsund, hvilket dog ikke har ændret på, at vi har –og altid vil have –vores primære fokus på det danske marked, hvor Nordic Beef Hadsund’s produkter er at finde i næsten alle butikker.